Co-development

Alle profielen in ons assortiment zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de klant en onze teams. Door u te betrekken van bij het ontwerp tot de afwerking kunnen we uw kunststofprofielen op maat maken in de kwaliteit die u wenst.

Onze specialisten tot uw dienst

Onze medewerkers zijn vaklui. Zij zijn gedreven, gaan geen uitdaging uit de weg en zetten de klant altijd centraal.

Het volledige productieproces verloopt in eigen huis: van ontwerp tot afwerking, van testfase tot industriële productie. We houden alles onder controle. Omdat vele projecten specifieke gereedschappen vereisen, staan we ook in voor het bedenken, ontwikkelen en intern fabriceren van matrijzen en andere tools.

Kunststof extrusieprofielen

Het proces
van idee tot uitwerking

Al onze kunststofprofielen zijn speciaal ontworpen voor uw toepassing. Ze worden volledig in-huis gemaakt uit hoogwaardige kunststof, tot in de puntjes afgewerkt en met eigen vervoer bij u geleverd.

1. Opstart & screening

1. Opstart & screening

Na het eerste contact via mail of telefoon nodigen we u persoonlijk uit om uw project te bespreken. We leggen de focus op co-creatie.

2. Plan & offerte

2. Plan & offerte

Wanneer we een duidelijk zicht hebben op uw project en zeker zijn dat we u kunnen helpen, bezorgen we u een eerste voorstel en een offerte.

3. Ontwikkeling van het gereedschap

3. Ontwikkeling van het gereedschap

Na het goedkeuren van de offerte en het profielontwerp starten we met de ontwikkeling van het gereedschap.

4. Proeven & eerste productie

4. Proeven & eerste productie

Voor we de laatste hand leggen aan het gereedschap, starten we met de eerste try-out en controleren we o.a. uitvoerig de maatgeving en functionaliteit.

5. Productie & logistiek

5. Productie & logistiek

Met onze doorgedreven aanpak en eigen logistiek leveren we u een tot in de puntjes afgewerkt product, de basis van een langdurige samenwerking.

Onze projecten

Onze producten worden op maat gemaakt in co-creatie met de klant. Alleen zo kunnen we het gewenste eindresultaat garanderen. Een blik op enkele projecten bewijst dat deze aanpak werkt.

injextru showroom kunststofprofielen
The challenges01 / 03

Flexibele deuren

voor de industrie

Voor een specialist in industriële toegangssystemen ontwikkelden we een profiel dat moest passen in een nieuw ontwerp van flexibele deuren. De klant had geen ervaring met kunststofextrusie. Aan de opstart van dit project ging dan ook een grondige intake vooraf. Zo kregen we zicht op de doelstellingen van de klant en zijn productieomgeving.

Op basis van die informatie stelden we een gecoëxtrudeerd profiel voor met de juiste vormen en materialen. Pas na de nodige controles en testen, ook bij de klant, konden we beginnen met de productie. De profielen werden binnen de afgesproken termijn geleverd. De klant kon de productie van de deuren tijdig opstarten en zijn eerste projecten opleveren zoals gepland. Een extra pluspunt aan dit profiel is dat het geëxtrudeerd is uit gerecycleerd materiaal.

- Franse klant

injextru showroom kunststofprofielen
The challenges02 / 03

Innovatieve zonwering

op maat gemaakt

Voor een producent van zonweringssystemen ontwikkelden we extrusieprofielen als onderdeel van een nieuw product. Hoewel er al systemen bestonden, koos de klant toch voor een oplossing op maat. Onze doorgedreven co-creatieaanpak en kennis gaven daarin de doorslag. De klant had op elk moment inspraak en was bijzonder tevreden over het eindresultaat. Dat we mooi binnen de afgesproken termijn opleverden, was een extra pluim op de hoed van onze teams.

- Belgische klant

injextru showroom kunststofprofielen
The challenges03 / 03

Beddenfabrikant

vertrouwt op kwaliteit

Voor een vooraanstaande beddenfabrikant ontwikkelen en produceren we al jaar en dag kunststofprofielen op maat. De hoge kwaliteit van onze producten dragen in combinatie met het high-end karakter van de bedden bij tot een goede nachtrust en daar zijn wij bijzonder trots op!

- Nederlandse klant

Welke uitdaging heeft u voor ons?

Offerte aanvragen Contacteer ons