Engineering corner

Technische vragen over extrusie van kunststofprofielen? U vindt het antwoord in onze engineering corner.

Kwaliteit

Dankzij het intensieve ontwikkelingsproces kunnen we u ‘kwaliteit op maat’ aanbieden. Onze processen zijn erop voorzien om flexibel in te spelen op klant- en productspecifieke eisen. Ontdek hoe we onze kwaliteit hoog houden

Meting kunststof profiel

Duurzaamheid

We doen actief inspanningen om de impact van onze activiteiten op het milieu te beperken. Duurzaamheid loopt als een rode draad doorheen alle afdelingen van onze onderneming. Lees er meer over.

Injextru Plastics productie kunststofprofielen

Grondstoffen

Er worden tal van materialen gebruikt bij de extrusie van kunststofprofielen. Benieuwd welk materiaal u het best inzet? Krijg hier een overzicht van de meest gebruikte grondstoffen.

Magazijn grondstoffen

Extrusieproces

We verwerken kunststof aan de hand van extrusie. Benieuwd hoe een extrusielijn er precies uitziet en hoe we stap voor stap te werk gaan?

Extrusielijn Injextru Plastics kunststof profielen

Designparameters

Het extruderen van kunststof is een complex proces en vraagt de nodige kennis en ervaring. Om elk ontwerp optimaal uit te werken, moet het plastic profiel aan enkele designparameters voldoen. Ontdek ze hier. 

R&D team kunststof extrusie bedrijf

Matrijzenbouw

We beschikken over een eigen afdeling matrijzenbouw. Dankzij onze professionals kan zowel het onderhoud als de optimalisatie ervan in-huis gebeuren. Lees meer over onze matrijzenbouw. 

Voorbeelden extrusiematrijzen voor kunststofextrusie