Industrieën

Onze op maat gemaakte kunststofprofielen worden in tal van toepassingen en sectoren gebruikt. Benieuwd wat we in uw sector kunnen betekenen?

Contacteer ons

Kunststofprofielen in bouw

Bouw

Voor de bouwsector ontwikkelen we een waaier van toepassingen. Denk maar aan afwerkingsprofielen voor ramen en deuren, veranda’s, lichtkoepels, garagepoorten en vliegenramen.
Plastic profiles in interior

Interieur

Onze kunststof extrusie profielen worden in diverse interieurtoepassingen gebruikt zoals wandsystemen, meubels, akoestische oplossingen, sanitaire ruimtes en vloeren.
Kunststofprofielen voor zwembaden

Zwembad

Onze kwalitatief hoogwaardige extrusieprofielen in pvc en polycarbonaat dragen bij tot de ontwikkeling van rolluiken voor zwembaden.
kunststofprofielen voor in de land- en tuinbouw

Land- en tuinbouw

In de agrarische sector leveren we hoogwaardige kunststofprofielen op maat voor de serre- en kassenbouw en installaties in de veeteelt en pluimveeteelt.
Kunstofextrusiehal

Machinebouw

Voor machines in onder andere de voedselverwerkende sector en textielindustrie ontwikkelen we duurzame profielen uit kunststof, ongeacht de complexiteit van het ontwerp.
kunststofprofielen in HVAC

HVAC

Onze technische kunststofprofielen bewijzen al decennialang hun meerwaarde in de HVAC-sector (verwarming, ventilatie, airconditioning, warmterecuperatie).
kunststofprofielen in retail & display

Retail & display

Etikethouders en profielen voor winkeldisplays? We ontwikkelen en produceren ze op maat van de klant.
Kunststofprofielen voor warehousing

Warehousing

Voor de stockage en bescherming van goederen of de automatisering van warehouses leveren we diverse kunststofprofielen op maat.

Welke uitdaging heeft u voor ons?

Offerte aanvragen Contacteer ons