Ons aanbod

Geen grenzen

Niets lijkt meer op een profiel dan een ander profiel. Toch is ieder kunststofprofiel anders, niets is standaard. Met 75 jaar ervaring zijn we het best geplaatst om iedere nieuwe uitdaging aan te gaan. Het startschot voor een reis van ontwerp en ontwikkeling tot het eindproduct, uw product.

Onze missie: uitmuntend zijn in de ontwikkeling en productie van technische kunststofprofielen. Iedere stap, van ontwikkeling tot extrusie, wordt nauwgezet gevolgd in samenspraak met de klant en ons team van specialisten. Door alle fases van het proces in-huis te houden zijn wij in staat de klant te verzekeren van een volledige opvolging van zijn project.

Custom made: uw specifieke eisen, onze specialiteit.

Injextru Plastics is dé specialist in extrusie van technische kunststofprofielen op maat. Alle profielen in ons assortiment zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen u en ons team van specialisten. Onze klanten van het ontwerp tot het eindresultaat betrekken is de enige manier om aan hun specifieke eisen te voldoen.

Al onze medewerkers, een 100-tal in totaal, zijn gedreven vaklui. Zij beschouwen iedere opdracht als een missie en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ieder van hen is er zich van bewust dat de klant in het middelpunt van onze bedrijfscultuur staat.

Iedere fase van het productieproces vindt plaats in eigen huis: van design tot afwerking, van testfase tot industriële productie. Onze totale productieoppervlakte in Tielt bedraagt 21.000 m². Daarbij zijn vele projecten zo bijzonder, dat ze specifieke gereedschappen vereisen; Injextru Plastics is sinds jaar en dag bedreven in het bedenken, ontwikkelen en intern fabriceren van deze gereedschappen.

Heeft u een uitdaging voor ons?
Contacteer ons