Stockage van kunststofprofielen

Het is essentieel om uw kunststofprofielen correct op te slaan om hun optimale staat en prestaties te behouden. Gelieve de volgende richtlijnen in acht te nemen:

  • Droge en geventileerde opslag: Bewaar uw kunststofprofielen op een droge, goed geventileerde plaats om vochtigheid te voorkomen.
  • Bescherming tegen weersinvloeden: Houd de profielen weg van direct zonlicht en regen, bescherm ze tegen extreme temperaturen, UV-straling en chemische producten.
  • Originele verpakking: Bewaar de plastic profielen altijd in hun oorspronkelijke, onbeschadigde verpakking om beschadiging te minimaliseren.
  • Horizontale opslag: Leg de profielen horizontaal met voldoende ondersteuning om doorbuiging en/of vervorming te voorkomen.
  • Vermijd stapelen: Stapel geen verpakkingen op elkaar en plaats geen zware voorwerpen op de verpakking.

Als u van plan bent de profielen voor een langere periode op te slaan, raden wij aan ze extra te beschermen tegen vocht. Een gesloten verpakking, eventueel met droogmiddel is hier ideaal voor. 

Zorg ervoor dat u regelmatig de opslagruimte en de profielen controleert op tekenen van schade en/of vocht. Houd er rekening mee dat specifieke kunststofprofielen mogelijk specifieke richtlijnen vereisen. Heeft u vragen? Laat het ons weten. Wij staan klaar om u het nodige advies te geven.

Vrachtwagen Injextru Plastics