Kwaliteit

Dankzij het intensieve ontwikkelingsproces kunnen we u ‘kwaliteit op maat’ aanbieden. Onze processen zijn erop voorzien om flexibel in te spelen op klant- en productspecifieke eisen en op elk moment de hoogste kwaliteit te garanderen.

Productieproces

Ons productieproces verloopt volledig in-huis. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze producten in elke stap meten zodat het product voldoet aan al de specificaties van de klant. Wij werken enkel samen met gecertificeerde grondstofleveranciers en met ons kwalitatief hoogstaand machinepark garanderen we te allen tijde de stabiliteit van het eindproduct.

De extrusie van kunststof is een vak apart en vraagt de nodige ervaring en inzichten om een stabiel proces te garanderen. We leiden onze medewerkers dan ook continu op en dagen hen uit het maximale uit zichzelf te halen.

Daarnaast zetten we volop in op het digitaliseren van onze productieomgeving. Met online en offline metingen bewaken we de variatie in het proces en weten we altijd direct wanneer een aanpassing moet gebeuren. Op vraag van de klant kunnen we de procesvariatie ook staven d.m.v. meetrapporten.

Kunstofextrusiehal

Meetsysteem

We maken gebruik van het Ascona meetsysteem, een geavanceerd systeem dat traditionele meetinstrumenten zoals schuifmaten en klassieke profielprojectoren vervangt. Dankzij dit systeem kunnen we taken die 10 minuten in beslag nemen, nu binnen enkele seconden voltooien. Een ander belangrijk aspect is de consistente nauwkeurigheid van de meetresultaten, ongeacht de ervaring van de persoon die de machine bedient. Dit garandeert objectieve metingen die van cruciaal belang zijn voor de kwaliteit van onze producten.

Neem contact met ons op en ontdek hoe het Ascona meetsysteem onze kunststofprofielen naar een hoger niveau tilt.

Optimalisatie

Onze afdeling proces engineering staat in voor het continu verbeteren van onze productieomgeving. Zij gaan actief op zoek naar trends in ons productieapparaat om de variatie te verminderen en daarmee de kwaliteit te verhogen.

ISO 9001 

Dankzij onze voortdurende zorg en aandacht voor kwaliteit kunnen we sinds september 1994 het ISO 9001 certificaat voorleggen

ISO 9001 certificaat