#wemakeyourprofile

Op zoek naar een leuke job in een leuke en stabiele werkomgeving met kans op doorgroeimogelijkheden?

Wij zijn Injextru Plastics en om perfecte kunststofprofielen voor onze klanten te maken, zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor onze productie.

Toon vacatures

Nieuwsgierig naar wie we zijn? Lees dan zeker verder!

Zoals bovenstaand filmpje aangeeft hebben we een divers team aan mensen en daar zijn we trots op! Ons streefdoel? Een aangename werkomgeving creëren waarin mensen meer zijn dan ‘collega’s’ en waar werknemers met plezier naar het werk komen.

Wat wij jou kunnen bieden:

Een vast contract

Wij zijn op zoek naar het profiel dat perfect bij ons past. Iedereen start met een interim-periode, maar het is altijd ons doel om tot een vast contract over te gaan. Heb je de kneepjes van je huidige job onder de knie? Dan is er ruimte om door te groeien.

Een aangename werkplek

Onder de collega’s heerst een losse en aangename sfeer. Om dit te versterken zijn er regelmatig events. Zo is er elk jaar een bbq om het zomerverlof te starten, een nieuwjaarsreceptie om het nieuwe jaar in te zetten en nog zoveel meer. Gekoeld water, warme dranken en vers fruit zijn steeds gratis beschikbaar.

De juiste begeleiding

We maken geen onderscheid en willen gemotiveerde mensen de kans geven om bij ons aan de slag te gaan. Start je bij ons? Dan kan je rekenen op goede begeleiding. Voor anderstaligen voorzien we taalbegeleiding, zo kunnen ze zich nog sneller integreren.

Vacatures

Hebben we je overtuigd? En denk je dat jouw profiel bij ons past? Solliciteer via het formulier op onze website, bel naar +32 51 42 39 00 of stuur een mailtje naar contact@injextru.be

Benieuwd naar meer info over ons bedrijf, Injextru Plastics? Bezoek onze website of bekijk hier onze bedrijfsvideo!

Tot snel?!

Meer weten?

Bekijk onze openstaande vacatures!