Trots op het behalen van een zilveren Ecovadis-medaille

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn vandaag de dag een belangrijk onderdeel geworden in onze sector. In lijn hiermee, hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt door een zilveren Ecovadis-medaille te behalen. Hiermee bevinden we ons binnen de top 20% van de best presterende bedrijven binnen onze sector. Dit motiveert ons om nog meer in te zetten op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.

Wat is Ecovadis?

Ecovadis is een gerenommeerde, internationale organisatie die bedrijven uit tal van sectoren, wereldwijd beoordeelt op basis van hun duurzaamheids- en sociale activiteiten. De beoordeling gebeurt aan de hand van een uitgebreide vragenlijst die is opgebouwd uit 4 hoofdthema’s: milieu, mensenrechten, duurzame inkoop en ethiek.

Een zilveren medaille als erkenning voor onze inzet

Het behalen van een zilveren medaille bij Ecovadis is een bewijs van onze toewijding aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Deze zilveren medaille toont aan dat we op de goede weg zijn en dat onze inzet wordt erkend door een gerenommeerde en onafhankelijke instantie.

Naar een duurzame toekomst

Hoewel we trots zijn op onze zilveren medaille, realiseren we ons dat dit slechts een tussenstop is op onze reis naar duurzaamheid. We weten dat er nog ruimte voor verbetering is en zijn vastbesloten om verder te evolueren, innoveren en onze prestaties de komende jaren te verbeteren. Deze medaille dient als inspiratie en motivatie om nog harder te werken aan onze duurzaamheidsdoelen en een blijvende impact te creëren.

Meer lezen over onze inspanningen rond duurzaamheid? Lees het hier