Nieuws

 

Op geregelde tijdstippen word je hier geïnformeerd over de nieuwigheden binnen de onderneming.


 

Van hoelahoep tot industriële profielen, Injextru Plastics bestaat 75 jaar

Net toen Injextru Plastics in 1997 zijn 50ste verjaardag vierde, werd het bedrijf van de familie Verbeke overgenomen door Iplast Holding van de familie Stofferis, een gevestigde waarde in de branche van de maakindustrie. We zijn 25 jaar later, tijd om een nieuwe jubileumtaart aan te snijden. In die voorbije kwarteeuw draaide de onderneming op volle toeren. In kunststoffenstad Tielt evolueerde het bedrijf mee met zijn tijd en met de wensen van zijn industriële klanten. Achter het motto 'It's your profile' steekt onverminderd een ambitieuze firma, waar kwaliteit meer dan ooit hoog in het vaandel geschreven staat.

Lees hier het volledige persbericht


 Kunststoffenbeurs 2021

Midden september vindt de 22ste editie van de Kunststoffenbeurs plaats. Dit jaar vindt de Kunststoffenbeurs plaats in ’s-Hertogenbosch (NL) en is Injextru Plastics opnieuw aanwezig. Alle praktische informatie vind je hier:

Wanneer:

  • 15 & 16 september 2021
  • elke dag open van 9u30 tot 17u00

Waar:

  • Brabanthallen, s'-Hertogenbosch (Diezekade 2, 5222 AK s'-Hertogenbosch, Nederland)
  • Injextru Plastics: stand 307

Toegangskaarten:


 Jaarlijks verlof

Beste klanten

Wij gaan er eventjes tussenuit. Wij zijn gesloten vanaf 17 juli tot en met 8 augustus voor ons jaarlijks verlof. Vanaf 9 augustus gaan wij weer aan de slag!

Wij wensen iedereen een deugddoende vakantie!


Sales en Marketing Director

In februari startte Jan Lecompte als Sales en Marketing Director in het Injextru Plastics team. Jan heeft meer dan 25 jaar ervaring in internationale sales en marketing. Welkom in het team!

Heeft u een uitdaging voor ons?
Contacteer ons