Contact

Geschiedenis

Injextru Plastics startte haar extrusie afdeling op te Tielt in België in 1947, gedreven door een grote zin voor initiatief en geloof in haar eigen kunnen.

1947: Injextru Plastics is opgestart. Extrusie van buizen, flexibele slangen, balpennen, springtouwen, enz ...

50's: Eerste stappen in de automobielwereld met speciaal ontwikkelde profielen. Een andere succesvolle ontwikkeling was de extrusie van dichtingsprofielen voor de ramenindustrie.

60's: Verdere uitbreiding van de productiecapaciteit om de nieuwe rage te kunnen bijbenen: de hoelahoop!

70's: Injextru Plastics focust meer en meer op technische profielen voor de automobiel- en elektriciteitsindustrie. Ook onderdelen voor tuinmeubelen worden nu geëxtrudeerd.

80's: Injextru Plastics maakt de volledige switch van gewone gebruiksgoederen naar industriële producten. De klant wordt meer en meer betrokken in het ontwikkelingsproces.

90's: De afdeling matrijzen wordt uitgerust met high-tech CAD-CAM technologie om nog beter aan de strenge eisen van de klanten te kunnen voldoen.

1996: Injextru Plastics wordt door Iplast Holding te Waregem overgenomen. De start van een totaal nieuw tijdperk. Nieuwe investeringen in machines, software en automatisatie volgen al heel snel.

2000: Een totaal nieuwe vestiging wordt ingenomen, met een onmiddellijke verhoging van productie capaciteit tot gevolg. Injextru Plastics is klaar voor de 21ste eeuw.

2006: In het tweede semester van 2006 worden de nieuw aangebouwde productie-ruimtes in dienst genomen. Injextru Plastics verdubbelt hiermee haar bedrijfsoppervlakte.

2012: Een nieuwe magazijnruimte voor afgewerkte goederen van 4.500² rees uit de grond. 

Injextru Plastics is klaar voor de toekomst, uw toekomst !!!